Wie zijn wij

Muriel Roos PistoriusMuriel Roos-Pistorius

Is bedrijfseconoom en heeft ruime ervaring opgedaan als senior business banker bij diverse banken. Deze ervaring gecombineerd met een uitstekend inlevingsvermogen zorgt ervoor dat Muriel de taal spreekt van zowel de ondernemer als van de bankier. Muriel heeft een uitgebreid netwerk van specialisten opgebouwd die allemaal “de zelfde taal” spreken. Muriel hecht zeer veel waarde aan deskundigheid en betrouwbaarheid en stelt het belang van de ondernemer voorop. Muriel’s motto; heb respect voor elkaar en doe wat je zegt.

.

Paul RoosPaul Roos

Is een ervaren financieel manager met een bedrijfseconomische achtergrond aangevuld met de postdoctorale controllers opleiding (“RC”/” EFMC”) en de opleiding Business Valuation (“RV”). Paul is gedurende de afgelopen jaren actief geweest als interim manager en management adviseur bij zowel grote als middelgrote organisaties. Vanaf begin 2009 is Paul voorzitter van ciRCle, het netwerk van zelfstandige Register Controllers.

Paul heeft ervaring in meerdere branches: energie, FMCG, food, industrie, handel, transport en ICT. Opdrachten betroffen zowel project-/ programma- als lijnmanagementsettings.

Paul heeft professionaliteit hoog in het vaandel staan. Deze professionaliteit dient zich in zijn visie niet alleen te vertalen in een aanpak die gedegen en vakinhoudelijk onderbouwd is, maar ook goed past in de organisatorische context. Door zijn kennis, analytische instelling en resultaatgerichtheid te combineren met tact en een sterk gevoel voor organisatorische verhoudingen is hij in staat om organisaties in korte tijd naar een hoger niveau te brengen.

Comments are closed.