Financiële wegwijzer

U verzorgt zelf u financiële zaken maar u heeft behoefte om periodiek uw financiële positie door te spreken en u bent op zoek naar een klankbord dan zijn wij graag uw partner. Wij zetten financiële gegevens om in informatie waar u vervolgens uw bedrijfsvoering op kunt afstemmen.

Tevens kunnen wij u behulpzaam zijn bij het inzichtelijk maken en het optimaliseren van uw liquiditeitspositie. Voor iedere onderneming is het immers van belang om een goed cashmanagement te voeren. In moeilijke tijden kan dit zelfs het verschil maken tussen overleven of niet. Banken zijn, mede door de opgelegde, aangescherpte, solvabiliteitseisen, steeds minder geneigd om een kredietfaciliteit te verstrekken en is een goed onderbouwde liquiditeitsbegroting een minimale vereiste.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die u wegwijs maakt in de financiële wereld? Desgewenst brengen wij u in contact met, door ons geselecteerde specialisten. Hierbij kunt u denken aan, een fiscalist, jurist, accountant, financieel planner en administratieve ondersteuning.

Comments are closed.